От известно време мяркам пред 2 или 4 блок на ТУ една сива 145 със клубен стикер . Самопризнания ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес на Цариградско ме изпревари черна 155 дизел СА 2998 АК с лепенка Legend 155.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеЯ да си кажат кои учат в НБУ , че на паркинга нещо засичам доста 156ци.. В петъка черна 156 1,8 с лети джанти и номер СА 5022 **Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеЯ да си кажат кои учат в НБУ , че на паркинга нещо засичам доста 156ци.. В петъка черна 156 1,8 с лети джанти и номер СА 5022 **155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеОт известно време мяркам пред 2 или 4 блок на ТУ една сива 145 със клубен стикер . Самопризнания ?Алфа Ромео 145 1.4ТС
Comment
-
На 01.10 между Бургас и Ветрен едно GTV (май вешнево беше) тръгна да ме изпреварва, леко се закачих с него и веднага го пуснах вдигайки палец на колегата, който ме гледаше странно докато минаваше край мен. Аз продължих за Ямбол, колегата зави към Ветрен.
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАз пък преди малко на метростанция Опълченска, видях една сива алфа, май беше бутнала едно дръвче и едни униформени господа я снимахаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеАз съм там, но съм с червена 146-цаVictor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщениеВ Петъка целия ден съм с Алфата и ще я държа на задния паркинг , иначе с тебе бая честичко се засичамеИначе аз спирам при фитнеса, че ми писна да ми правят колата на войнишка манерка
П.С. Кой беше колегата с 164-та, който се опита да се намести при задният вход на премиерата на "Шменти капели". Точно стигна до първата "Чайка" и се отказаLast edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 00:43.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
малко по-надолу от нас на Ами Буе от няколко дена виждам червена 156-ца с Лисанска лента на номера и спукана предна лява гумаима и флаер за феста
явно Радо го е сложил
Малко по-надолу има 166 с перверзни ленти на капака и надпис GTA от скоро е там а квартала си го знам от годиниTormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment